Sunday, May 5th, 2019

Welcome Ramadan Party


On Saturday, May 4th, the Diyanet Center of America hosted its third annual Welcome Ramadan Party. Reem Faruqi, the author of children’s book “Laila’s Lunchbox”, was invited to host a storytime for young children and sign copies of her book.

Afterward, children decorated their own paper lunchboxes and filled them with clementines, juice boxes, and moon-shaped cookies.


TURKISH

Amerika Diyanet Merkezinde 4 Mayıs Cumartesi günü Hoşgeldin Ramazan partisi düzenlendi. Bu sene 3.sü düzenlenen Ramazan partisinin konuğu ‘Leyla’nin beslenme Çantası’ (Laila’s Lunchbox) adlı kitabın yazarı Reem Faruqi idi. Washington Dc, Maryland ve Virginia da çocuklara yönelik düzenlenen ilk ve tek Ramazan programı olan programda pek çok aktiviteye de yer verildi. Yazarın kitabına uyum sağlayacak şekilde seçilen aktiviteler gönüllüler tarafından hazırlanıp dağıtıldı. Kendi beslenme çantalarını süsleyen çocuklar daha sonra bu çantaları ay şeklinde kurabiye, meyve suyu ve mandalina ile doldurdular. Çocuklarin yüzlerinde tebessüm ve kalplerinde Ramazan ve sevgisi oluşturma niyetiyle düzenlenen programda emeği geçen herkese ve Amerika Diyanet Merkezi çalışanlarına sonsuz teşekkürler!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *