DCA Sunday School Fall Semester 2018


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/09/2018 - 09/22/2018
All Day

Location
Diyanet Center of America
9610 Good Luck Road
Lanham
Maryland
20706
United States


DCA Sunday School Fall Semester 2018

Türkçe Sonbahar Programı için Lütfen Tıklayınız

Registration Deadline: September 22, 2018, Saturday
Orientation with parents & children: September 22, 2018, Saturday. Morning Class: 11:00am -1:00pm, Afternoon Class 2:00 pm – 4:00 pm. For boys + parents will be at Class 125, girls + parents will be at Class 120.
Term: September 30, 2018, to December 16, 2018
Donation Amount: First Child $250, +$200 per child
Ages: Children between the age of 7 to 15
Classes: Qur’an/Juz, Memorization and Islamic Studies. 50min education of each class
Notice for parents:
1. Please send snacks with your children. We will have snack time after the first lesson in the Morning & Afternoon sessions.
2. We will serve pizza before Dhuhr Prayer to Morning Classes, after Asr Prayer to Afternoon Classes.
3. Students can read Qur’an will be in Morning Classes, those who can not (Juz) will be in Afternoon Classes.
Calendar Info: Time changes are listed below. November 25, 2018, is the holiday.

More information comment below or e-mail us; info@diyanetamerica.org
If you have only one child for registration, you can skip 2nd and 3rd child questions


Time Changes

Morning Classes;
September 30 to October 28
10:00am to 2:00pm

November 4 to December 16
9:00am to 1:00pm

Afternoon Classes;
September 30 to October 28
2:00pm to 6:00pm

November 4 to December 16
1:00pm to 5:00pm


Timetable

Morning Class Duration Name Detail
10:00 am – 10:50 am 50 min. First Lesson Qur’an
10:50 am – 11:10 am 20 min. Eating/Free Time Snack
11:10 am – 12:00 pm 50 min. Second Lesson Memorization
12:00 pm – 12:10 pm 10 min. Free Time Break
12:10 pm – 1:00 pm 50 min. Third Lesson Islamic Studies
1:00 pm – 1:20 pm 20 min Lunch Time Pizza
1:20 pm – 1:50 pm 30 min Prayer Time Dhur Prayer
1:50 pm – 2:00 pm 10 min. End of Class

Afternoon Class Duration Name Detail
2:00 pm – 2:50 pm 50 min First Lesson Qur’an
2:50 pm – 3:00 pm 10 min Eating/Free Time Snack
3:00 pm – 3:50 pm 50 min Second Lesson Memorization
3:50 pm – 4:00 pm 10 min. Free Time Break
4:00 pm – 4:50 pm 50 min. Third Lesson Islamic Studies
4:50 pm – 5:20 pm 30 min. Prayer Time Asr Prayer
5:20 pm – 5:50 pm 30 min. Lunch Time Pizza
5:50 pm – 6:00 pm 10 min End of Class

DCA Sunday School Fall 2018

  • If you have only 1 child for registration, please skip this question
  • If you have 1 or 2 children for registration, please skip this question
  • If you have only 1 child for registration, please skip this question
  • If you have only 1 or 2 children for registration, please skip this question
  • If you have only 1 child for registration, please skip this question
  • If you have only 1 or 2 children for registration, please skip this question
  • If you have only 1 child for registration, please skip this question
  • If you have only 1 or 2 children for registration, please skip this question
    You need to provide an ID for the sibling discount at Orientation.
  • American Express
    Discover
    MasterCard
    Visa
     


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *