Tuesday, February 14th, 2017

DCA President Dr. Yasar Colak Attended the Funeral Program


​​DCA President Dr. Yasar Colak attended the funeral program of the late Ibrahim Yildiz, former Board President of the South New Jersey Murat Mosque on Sunday evening. The program was attended by many and consisted of Qur’an recitation and nasheed. Dr. Colak highlighted the tireless efforts and services of Ibrahim Yildiz to the community and added that Yildiz’s important work and selfless persona would always be remembered.

 

TURKISH

Vaşington Büyükelçiliği Din ve Sosyal Hizmetler Müşaviri Dr. Yaşar ÇOLAK mevlid programına katıldı.

Vaşington Büyükelçiliği Din ve Sosyal Hizmetler Müşaviri Dr. Yaşar COLAK, eşi ve yardımcısı Fatih Kanca ile Kagem DCA Başkanı Belgizar Özbek’le birlikte S Jersey Murat Cami’nde, Cami Dernek Başkanı merhum İbrahim Yıldız için S Jersey Murat Cami’nde pazar akşamı okutulan mevlide katıldı ve aileye taziyelerini iletti.

Çok sayıda katılımın olduğu, Kuran mevlid ve ilahilarin okunduğu gecede Dr. ÇOLAK, genç ölümlerin hayatın faniliği gerçeğini daha çarpıcı şekilde hatırlattığını, İbrahim Yıldız’ın hayattayken yaptığı hayırlı hizmetlere değinerek, merhumun bütün hayırlı hizmetlerde önderlik yaptığını, milli manevi değerler uğruna çok büyük çabalar  sarfettiğini, bir dönem başkanlığını yaptığı S Jersey Murat Caminin bu hale gelmesinde yorulmadan yılmadan gece gündüz calıştığını ve bu özverili çalışmasının asla unutulmayacağını, daima hayırla yad edileceğini dile getirdi. Mevlid programı Müşavirin duasıyla sona erdi.


One thought on "DCA President Dr. Yasar Colak Attended the Funeral Program"

  1. Yasmine Muhtasib says:

    Masahallah he is busy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *