Monday, January 10th, 2022

Değerler Eğitimi Kış Kampı | Character Education 2021


The Diyanet Center of America held the Character Education 2021 Winter Camp between December 26th and January 2nd at its campus.

51 Turkish students nationwide participated in sessions led by experts about Qur’an, Islamic Studies, Turkish Language, Academical Life, Science, and Nasheed.

Amerika Diyanet Merkezi, artık gelenekselleşen gençlik kamplarından birine daha ev sahipliği yaptı. DCA tarafından organize edilen ve 26 Aralık Pazar günü başlayan Değerler Eğitimi Kış Kampı’nda ABD’nin çeşitli eyaletlerinden gelen 51 Türk öğrencisine eğitim verildi. Gençlerin kendi kimliklerini ve kültürlerini muhafaza etmelerini ve Türkiye’ye olan aidiyetlerini korumalarını hedefleyen kış kampında, hergün Kuran-ı Kerim, Tefsir, Siyer ve Temel Dini Bilgiler derslerinin yanısıra Kişisel Kapasite Gelişimi, Akademik Ciddiyet ve Çalışma, Bilimi Bilmek, Dini Musiki gibi konularla ilgili alanında uzman eğitimciler eşliğinde gençlerimize seminerler verildi.

Günümüz dünyasında çocuklarımızı ve gençlerimizi yıkıcı akımlardan ve her türlü bağımlılıktan korumak, geleceğimizin umudu olan yavrularımızın kimlik ve kişiliklerini islam ahlakı ile inşaa etmeyi amaçlayan 2021 Değerler Eğitimi Kış Kampımız 2 Ocak 2022 Pazar günü düzenlenen veda programı ile sona erdi.

Yapılan veda programının ardından öğrencilerimiz yaz kampında buluşmak üzere vedalaştılar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *