DCA Haftalık Dini Programlar


Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/08/2020 - 12/31/2020
All Day


Amerika Diyanet Merkezi Haftalık Program takvimi aşağıdaki gibidir. Programlar online, ücretsiz ve herkese açıktır. Program hakkında güncel bilgiler ve hatırlatmalar için aşağıdaki form aracılığıyla E-Mail adresi kaydı yapabilirsiniz.

Her Hafta Salı Günü Akşamı 9:00 PM EST (8PM CT / 6PM PT) Canlı Yayın


Kur’an İklimi Hadislerle İslam İslam Ahlakı İslam Akaidi
Doç. Dr. Mahmut Ay Doç. Dr. Bilal Baş Sinan Dedeler Yakup Kansızoğlu
Eylül 8 Eylül 15 Eylül 23 Eylül 29 Eylül
Ekim 6 Ekim 13 Ekim 20 Ekim 27 Ekim
Kasım 3 Kasım 10 Kasım 17 Kasım 24 Kasım
Aralık 1 Aralık 8 Aralık 15 Aralık 22 Aralık

Tüm programları Zoom Toplantı Odasından veya Sosyal Medya Hesaplarımızıdan takip edebilirsiniz.
FACEBOOK | TWITTER | YOUTUBE CHANNEL

Zoom ID: 303 136 1765
Password: 1


This program in Turkish. Bütün programlar Türkçe icra edilecektir. Soru ve sorunlarınız için sosyal medya hesaplarımızdan, alt kısımdakı yorumlardan veya info@diyanetamerica.org adresine göndereceğiniz e-maillerle bize ulaşabilirsiniz.


DCA Haftalik Dini Program Kayit Formu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *